Själavårdssamtal

Välkommen till själavårdssamtal!

Själavård är en möjlighet att få sätta ord på tankar, funderingar och känslor som man bär på. Ordet själavård fångar mycket av vad det handlar om: vård av själen, för den behöver vårdas.

Det finns ingen del av livet som inte har med Gud att göra. Gud har en tanke med hela vår vardag och allt som ryms i den. Men det är inte alltid lätt att få ihop det där livet. Vi bär alla på en trasighet som gör att vi fastnar i så mycket som binder, hindrar och begränsar oss.

Samtalet vill vara en hjälp att lyfta blicken, fästa fokus på Jesus och det liv han kallar oss till – som älskade, för att älska varandra i den vardag vi lever i. Själavård handlar om att få dela livet med en kristen syster eller bror. Samtalet är ett av de sätt som Gud vill möta oss på, genom varandra. För som kristna får vi vara bärare av Gud själv, hans Ande och liv.

Du behöver det, jag behöver det, vi behöver det alla. Inte bara som en hjälp när livet är svårt, jobbigt och tungt att få ihop. Vi behöver det också som friskvård för att växa och utvecklas som de människor vi är skapade till. Vi arbetar inte som själavårdare på någon professionell nivå, men vi går gärna bredvid och delar livet med dig en stund.

 

Välkommen att kontakta någon av oss!

Frida Andersson, 0739-416100, f.m.andersson@gmail.com

Maggan Andersson , 076-1452204, lmargaretaandersson@gmail.com

Hanna Engelbrekt, 0709-471588 , Hanna.engelbrekt@gmail.com

Mattias Lindström, 076-7757080, anders.mattias.lindstrom@gmail.com

Birgitte Olsen , 073-4138162, birgitte.olsen@strandhem.nu

© 2017 ELM Örkelljunga. All Rights Reserved