Nyheter

22

sep

Lördagen den 5 oktober kl 09.30 testar vi något nytt! Alla kvinnor, unga som gamla, är välkomna till kvinnofrukost. Det blir såklart en härlig frukost med givande samtal men det blir även besök av Lillemor Larsson som kommer tala

Läs mer

22

sep

Välkommen till lovsångskväll i missionshuset! Tillsammans med EFS-kyrkan Örkelljunga  får vi en härlig kväll med sång, bön och gemenskap. Varmt välkommen kl 18.00!

Läs mer

27

jan

Den 2a december 2018 kunde vi äntligen inviga den nya, fräscha källaren i vårt missionshus! Det blev en härlig invigningsfest medan julskyltningen pågick i byn - och många passade på att kolla in våra nygamla lokaler.

Läs mer

25

nov

Varmt välkommen till Öppet hus i missionshuset! I över ett år har vi renoverat missionshuset på Valhallavägen. Under denna stökiga period har nya, fräscha lokaler vuxit fram. Nu vill vi visa upp det, dela vår glädje och bjuda in er under årets

Läs mer

25

nov

Ungdomskväll i ELMs missionshus fredagen 30 nov kl 18. Tema "Därför är jag kristen"

Läs mer

29

aug

Vi har efter ett läsår i Åsljunga missionshus nu flyttat tillbaka till vårt missionshus på Vallhallavägen i Örkelljunga. Källaren är inte färdig, inte heller utemiljön men gudstjänstlokalen på mellanplan fungerar fint.    

Läs mer

© 2017 ELM Örkelljunga. All Rights Reserved